Jelentkezés

Pontszerző tanfolyamainkra az alábbiak szerint jelentkezhet:

1) Töltse ki az aktuális, az Önnek küldött hírlevél csatolmányban vagy a honlapon található jelentkezési lapot.

2) Küldje vissza kitöltve a dr.MagOlga@tauffer.hu email címre, vagy a +36 26 549-035 faxszámra a jelentkezési lapon megadott határidőig. (Postacím is van: 2095 Pilisszántó, Kossuth L. u. 159.)

Minden esetben néhány napon belül visszajelezzük Önnek, hogy megkaptuk és feldolgoztuk a jelentkezését. A helyek betöltéséig tudjuk befogadni a jelentkezéseket. Ha 48 órán belül nem kap visszaigazolást tőlünk, kérem hívjon minket a következő telefonszámon:  +36 30 528-4749, vagy küldjön levelet a dr.magolga@tauffer.hu email címre..

A 21. Tauffer Vilmos Továbbképző Konferencia jelentkezési lapja:

Jelentkezési lap a Tauffer21-re

Hallgatói jelentkezési lap

Kérjük, ha már jelentkezett és előre nem látható okok miatt mégsem tud részt venni konferenciánkon, mielőbb jelezze, hogy másoknak átadhassuk a helyét. Köszönjük.

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

3 Responses to Jelentkezés

 1. InessaKrEr says:

  buy coursework online
  coursework writing services
  coursework writer

 2. Assodence says:

  IV cyclosporine can also be used in severe refractory cases; renal toxicity is a potential complication buy cialis daily online Quantification consists of counting the positive nuclei and oval fitted nuclei segmentation Shu et al

 3. Assodence says:

  finasteride 1 mg All cases satisfied both the European Society for Human Reproduction and the American Society of Reproductive Medicine criteria 1 and the National Institutes of Health 15 criteria

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.